Skip to main content

Aluminium kozijnen op maat

Aluminium kozijnen voor woningen, utiliteit of kantoren zien er niet alleen luxe en exclusief uit. Ze zijn ook volledig naar uw wens en specificaties te fabriceren. Zoekt u of uw klant naar iets unieks? Of is aluminium simpelweg het beste materiaal voor uw kozijn? Dan bent u bij Hoksbergen aan het juiste adres. We verzorgen voor u het totale proces van tekening tot plaatsing. Denk hierbij aan het inmeten, tekenen, fabriceren en plaatsen van de aluminium kozijnen op locatie. Het enige wat u als aannemer of architect hoeft te doen is contact met ons op te nemen en uw wensen door te geven. Wij doen de rest.

Bent u als particulier op zoek naar kozijnen voor uw droomhuis?
Ook dan is aluminium veruit de mooiste keuze. Het grote voordeel van aluminium kozijnen is dat ze extreem sterk en stabiel zijn. Aluminium krimpt namelijk niet, neemt geen vocht op en trekt geen vuil aan. De levensduur is met circa 40+ jaar erg hoog. Ook zijn aluminium kozijnen zeer geschikt voor gebruik in gebouwen aan de kust. Aluminium is namelijk in tegenstelling tot kunststof bestand tegen invloeden van de zee. Ook is het met aluminium mogelijk om veel grotere kozijnen te maken dan met bijvoorbeeld kunststof.

Bediening en comfort

Om qua stijl en bediening naadloos op elkaar aan te sluiten zijn alle kozijnen leverbaar met bijpassend hang-en-sluitwerk van dezelfde producent (Schüco).

Dit heeft een groot voordeel, namelijk dat alle beslagonderdelen volledig zijn ingebouwd en weggewerkt in de raam- en kozijnprofielen. Een goede en soepele werking is hiermee gegarandeerd. Naast draai-kiepramen kunt u ook kiezen kiep-voor-draairamen. Hierbij is de volgorde van de bediening omgedraaid, wat in sommige gevallen wenselijk kan zijn. Het is zelf mogelijk om te kiezen voor automatische bediening van de ramen met behulp van TipTronic beslag. Hiermee kunnen ramen in de kiepstand automatisch worden geopend en gesloten.

Aluminium kozijnen repareren

Schade aan uw aluminium kozijnen? Dan kijken we graag samen met u wat er op gebied van reparatie mogelijk is. Aluminium beschadigt van zichzelf niet snel. Het is sterk en toch licht van gewicht. Wanneer het wel beschadigt raakt, wilt u dat graag gerepareerd hebben.

De meest voorkomende schades aan aluminium kozijnen zijn corrosie en braakschade door inbrekers. Een nadeel van aluminium is dat het lastig te repareren is. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waar we graag samen met u naar kijken. Stuur ons een foto van uw schade en onze specialisten helpen u verder.

Schüco partner

Voor onze aluminium en kunststof kozijnen maken we alleen gebruik van de beste leveranciers. Schüco is zo’n partij.

Dit Duitse bedrijf is marktleider in innovatieve gevelsystemen en actief in 80 landen! Met de innovaties van Schüco en het vakmanschap van Hoksbergen zijn we in staat om de grootste uitdagingen te overwinnen. Wat voor kozijn u ook zoekt, Hoksbergen maakt het voor u. Informeer direct naar uw mogelijkheden en neem contact op met een van onze specialisten.