Skip to main content

Maatwerk specialist in alles wat met gevels te maken heeft

Ingewikkelde constructies van kunststof of aluminium, dat is waar onze passie ligt.

Grote afstanden overbruggen met aluminium gevels en schuifpuien. Of kunststof zo bewerken dat het volledig naar wens van de klant is. Zo is Hoksbergen Neede ontstaan.

Een monteur met gebrek aan uitdaging

Al snel werd er begonnen met het produceren van rolluiken en zonwering. Daarna volgden garagedeuren. Maar ook daar was de uitdaging niet groot genoeg. Die werd gevonden in gevels en kozijnen. Eerst van kunststof, al snel daarna volgde aluminium.

Het werken met aluminium is zeer specialistisch. En altijd weer uitdagend om hiermee voor (luxe) woningen, utiliteit of kantoren oplossingen te bieden. De marktleider in kunststof en aluminium gevelmaterialen Schüco werd benaderd voor een samenwerking. Schüco werkt alleen met de beste vakmensen. Dat moest dan ook eerst grondig bewezen worden. De huidige samenwerking met deze partner is dan ook iets waar we trots op zijn.

Waarom kiest u voor Hoksbergen?

Het gehele proces van inmeten, tekenen, produceren en plaatsen nemen we voor onze rekening. Hiermee worden fouten voorkomen en zorgen we dat we vlotte levertijden kunnen hanteren. Dit ziet u terug in de gunstige prijzen voor bijvoorbeeld uw nieuwe kozijnen.

Daarnaast kunt u kiezen uit vele opties wat betreft afwerking, kleur en afmeting. We denken in het gehele proces met u mee. Adviseren en ontwerpen naar uw specificaties en wensen. Hiermee helpen we u aan unieke producten voor uw droomhuis of kantoorpand.

Ontdek uw mogelijkheden

Weten wat we voor uw project kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Een van onze specialisten komt graag bij u langs om u te adviseren.

Uiteraard bent u ook bij ons in Neede van harte welkom om de mogelijkheden te ontdekken. Maak daarom nu een afspraak, dan helpen we u graag verder.