Skip to main content

Kunststof kozijnen op maat

Bij Hoksbergen kunt u terecht voor kozijnen, van klein tot (heel) groot. Precies volgens uw wensen en specificaties. Het grote voordeel van kunststof kozijnen? Perfect geïsoleerd, onderhoudsarm, duurzaam en een levensduur tot wel 50+ jaar!

Kiest u voor kunststof kozijnen van Hoksbergen Neede dan profiteert u ook nog eens van scherpe prijzen en snelle levertijden. Dit komt doordat we het hele proces van inmeten, tekenen en plaatsen in eigen beheer uitvoeren.

Met kozijnen van kunststof voorkomt u dat er iedere 3 tot 5 jaar een schilder moet komen. Daarmee bespaart u al snel vele duizenden euro’s. Enkel 2 keer per jaar afnemen met een doek is vaak het enige onderhoud dat u heeft. Ook zijn de isolerende eigenschappen van kunststof uitstekend. Hierdoor verspilt u geen warmte via uw kozijnen. Dit heeft een positieve invloed op uw energielabel wat weer kan resulteren in waardeverhoging van uw woning.

Kunststof met houtlook

De tijd dat kunststof kozijnen er ook echt uitzagen als kunststof is gelukkig voorbij.

Met de huidige technieken zijn uw kunststof kozijnen vrijwel niet van hout te onderscheiden. Ook heeft u naast wit de keuze uit diverse andere kleuren. Dit zorgt ervoor dat er altijd een kunststof kozijn is dat past bij uw wensen én woning.

Kunststof kozijnen repareren

Schade aan uw kunststof kozijn is vaak een doorn in uw oog. Gelukkig zijn er technieken waarmee we kozijnschade kunnen repareren.

Het opvullen van krassen of gaten dichten met nieuwe kunststof delen is meestal mogelijk. Daarmee voorkomt u dat uw kozijn vervangen moet worden en bespaart u veel geld. Stuur ons een foto van uw schade, dan vertellen we u graag wat er mogelijk is.