Skip to main content

Garagedeuren en bedrijfsdeuren

Een garagedeur volledig naar uw wensen? Op maat gemaakt met de uitstraling die precies past bij uw woning? Dat zijn de garagedeuren van Hoksbergen.

Betrouwbare techniek aan de binnenkant, een mooi design van buiten. Informeer naar uw mogelijkheden en ontdek een breed scala aan kleuren, stijlen, designs en structuren. Er is altijd een garagedeur die precies past bij wat u zoekt. Kies voor het gemak van een roldeur. Een roldeur opent recht omhoog. Hierdoor heeft u vergeleken met een garagedeur die kiept veel minder ruimteverlies. Ook heeft u meer beschikbare hoogte voor uw voertuig, omdat er geen deur in de weg hangt. Wilt u een roldeur op maat laten maken? Neem dan contact met ons op en ontdek uw mogelijkheden.

Ook voor bedrijfsdeuren op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Deze zogenaamde overheaddeuren worden volledig afgestemd op uw wensen en specificaties. Overheaddeuren worden gemaakt van stalen of aluminium sandwichpanelen. Ze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen tot wel 12 meter breed. Ook wanneer er beperkte inbouwdiepte is of deuren supersnel geopend en gesloten moeten worden hebben wij een deur voor u. Zelfs voor schuin aflopende vloeren is een deur op maat te maken. Vanwege dit maatwerk lossen we vrijwel iedere uitdaging voor u op. Neem contact op en we laten u graag alle mogelijkheden voor uw bedrijfsdeuren zien.