Skip to main content

Zonwering op maat

Vervelend hé, u probeert tv te kijken, maar ziet niets door de weerkaatsing van de zon. Ook wordt het zomers al snel bloedheet in uw woning wanneer u geen zonwering heeft.

Zonwering is er in vele soorten en maten. Hoksbergen is gespecialiseerd in op maat gemaakte zonwering speciaal voor kunststof kozijnen. Want daar wilt u liever niet in schroeven en boren. Met onze maatwerk oplossing bent u verzekerd van een perfecte zonwering die er ook nog eens prachtig uitziet. Met lamellen of textiel houdt u de zon en warmte buiten de deur. Informeer snel naar de mogelijkheden voor uw zonwering op maat.

Roldeuren en rolluiken

Rolluiken zijn naast een ideale zonwering ook de perfecte bescherming tegen inbrekers. Ook geven ze een groot gevoel van veiligheid en zorgen ze voor extra isolatie.

Ze geven extra privacy en zijn zelfs geluidwerend. We produceren uw rolluiken in onze eigen fabricagehal. Hierdoor heeft u een ruime keuze en is alles maatwerk. Zo is uw omkasting bijvoorbeeld verkrijgbaar als ovaal, vierkant afgeschuind of half ovaal. Ook kunt u bij de bediening kiezen voor handmatig of automatisch.